Bayraklı ilçesinde Dr. Murat KAN rüzgarı esiyor..

Bayraklı ilçesinde Dr. Murat KAN rüzgarı esiyor..

Yeniden Refah Partisi Bayraklı halkının sevilen yüzü, değerli hocası Dr. Murat KAN‘ı belediye başkan adayı olarak açıklamasından çok memnun kalan ilçe halkı bir umut doğdu Bayraklıya söylemleriyle Başkan Adayı Dr. Murat KAN‘ı bağrına bastı. Sayın KAN ” Bayraklının sorunlarını biliyoruz ve eksik olan her noktayı mühendisler ordusu ile ilçemizi unutulmuş halinden kurtarıp izmirin incisi haline […]

Yeniden Refah Partisi Bayraklı halkının sevilen yüzü, değerli hocası Dr. Murat KAN‘ı belediye başkan adayı olarak açıklamasından çok memnun kalan ilçe halkı bir umut doğdu Bayraklıya söylemleriyle Başkan Adayı Dr. Murat KAN‘ı bağrına bastı.
Sayın KAN ” Bayraklının sorunlarını biliyoruz ve eksik olan her noktayı mühendisler ordusu ile ilçemizi unutulmuş halinden kurtarıp izmirin incisi haline getireceğiz, istihdam sorununu çözüp işsiz insan bırakmayacağız, izmirin en gelişmiş hastanesini kurup halkın hizmetine sunacağız artık sıra beklemek randevu almak olmayacak, kadın meclisleri kurup 5 yıldızlı bir binada hizmet sağlayacağız, her mahallenin eğitim kurumu ve kreşlerini kurup çalışanlarınıda ilçemizin insanlarından sınav (mülakat olmayacak) ile istihdamını sağlayıp halkın hizmetine sunacağız, sokak hayvanlarına sağlıklı, hijyen barınaklar kuacagiz ( yeryuzundekine merhamet etmeyen, gokyuzunden merhamet beklemesin) ve sayamayacağımız dev projelerle 1 Nisan da halkımızın vereceği yetki ile Halka Hizmet Hakka hizmet Şiarıyla, Yeniden Gelmedik, Geri Geldik ”
Yeniden Refah Partisi Bayraklı belediye başkan adayı Dr. Murat KAN hocamızı tebrik ediyor Başarılar dileriz.  

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM