ÖZEL EGE ŞEHİR HASTANESİ EGENİN İNCİSİ OLMA YOLUNDA..

ÖZEL EGE ŞEHİR HASTANESİ EGENİN İNCİSİ OLMA YOLUNDA..

Yeni oluşumuyla farkındalık yaratacak.  İzmir Özel Ege Şehir Hastanesi Pazarlama Direktörü Özge Demir hem yurtiçi hem de yurtdışından birçok hastayı tedavi ettiklerini söyledi “Uzman hekim kadromuzla bize canını emanet eden hastalarımız için 7/24 görevdeyiz” dedi… İzmir Özel Ege Şehir Hastanesi Pazarlama Direktörü Özge Demir, 6 tam donanımlı ameliyathane, 2 doğum haneli doğum ünitesi, 39 yataklı üç yoğun bakım […]

Yeni oluşumuyla farkındalık yaratacak.

 İzmir Özel Ege Şehir Hastanesi Pazarlama Direktörü Özge Demir hem yurtiçi hem de yurtdışından birçok hastayı tedavi ettiklerini söyledi “Uzman hekim kadromuzla bize canını emanet eden hastalarımız için 7/24 görevdeyiz” dedi…

İzmir Özel Ege Şehir Hastanesi Pazarlama Direktörü Özge Demir, 6 tam donanımlı ameliyathane, 2 doğum haneli doğum ünitesi, 39 yataklı üç yoğun bakım ünitesi, yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve 39 poliklinliğiyle İzmir’in sayılı hastaneleri arasında yer aldıklarını söyledi, yeni yönetim kuruluyla sağlık sektöründe farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirtti.

Hastaneler insanla en içli dışlı olan kurumlar. Hastanede bireylere verdiğiniz önemden biraz bahseder misiniz?

Akademik değerlere önem veren tıbbi kadromuz ve yetkin çalışanlarımızla vermekte olduğumuz nitelikli sağlık hizmetini sürekli geliştirerek sağlık sektöründeki saygınlığımızı sürdürmek istiyoruz. Hastanemiz sağlık hizmetlerine verdiği önemin yanısıra hasta ve hasta yakını memnuniyetini esas alıyor, onların isteklerine cevap vermeyi görev olarak benimsiyor. Bu doğrultuda, idari ve medikal alanda tüm çalışmalarına sunduğu eğitimlerin kalitesinin en üst düzeyde devamlılığını amaçlıyor.

Türkiye, sağlık turizminde oldukça revaçta. İzmir Özel Ege Şehir Hastanesi’nde durum nasıl?

Dünyanın her köşesinden gelen yabancı hastaların kendilerini, Türkiye’ye emanet edecek güveni sağlamanın başarısını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Son 3 yılda, yurtdışından birçok birimimizi seçen yabancı hasta sayısında süreklilikle artan ciddi bir talep oluştu. Her ay ortalama 10 ülkeden 100 yabancı hastayı ağırlıyoruz. İçinde bulunduğumuz yıl 12 binin üzerinde hastayı tedavi edeceğimizi öngörüyoruz. Karşılaştığımız ciddi hasta potansiyeli karşısında büyüme planlarımızı revize ettik.

Yurtdışından gelen hastalarda zorluklar yaşıyor musunuz?

Hastalarımıza tedavi öncesi ve sonrası 7/24 destek veriyoruz. Birçok dili konuşan, dinamik bir ekibimiz var. Destek ekibimiz, her türlü soruna ve ihtiyaca mümkün olan en kısa sürede çözüm üretiyor. Güvenli ve huzurlu bir tedavi süreci sayesinde şehirdışı ya da yurtdışından gelen hastalarımız çok memnun kalıyor. Ayrıca, ücretsiz transfer ve konaklama hizmetleri de sunuyoruz. Hastalarımız hem alanında uzman kadromuzla tedavilerini oluyor hem de metropol kent İzmir’in tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buluyor.

Özel hastaneler arasında bir ilk

Hastanede sağlık yatırımlarınız ne durumda?

İzmir Özel Ege Şehir Hastanesi’nin ülkemizin sağlık sektörünün gelişimindeki önemli rolünün farkında olan ekibimiz, alanındaki tüm yenilik ve teknolojileri yakından takip ederek, bu hizmetleri en hızlı ve güvenilir biçimde hastalarının hizmetine sunmak için çalışmakta. Tüm yeni yatırımlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Uluslararası sağlık standartlarında, modern altyapısı ve üstün tıp teknolojisiyle hizmet veren hastanemiz 109 yataklıdır. Hastanemizde 6 tam donanımlı, en yeni sterilizasyon tekniklerinin uygulandığı uluslararası standartlarda ameliyathanelerimiz bulunmakta. 2 doğumhanemiz, 25 yeni doğan, 6 genel yoğun bakım ve 8 çocuk yoğun bakım üzere toplamda 39 yataklı üç yoğun bakım ünitesi, 39 poliklinik odası mevcut. Çocuk yoğun bakım servisi bölgedeki diğer hastanelerde olmayan bir donanım. Fizik tedavi, saç ekim merkezimiz, uyku laboratuvarımız da bulunmakta. İzmir’de diğer özel hastanelerde bulunmayan çocuk cerrahisi, hastanemizin vazgeçilmez branşlarından. En genç, güçlü hekimlerimiz ve deneyimli öğretim üyesi kadromuzla hastalarımıza hizmet veriyoruz. Hekimlerimizin her biri kendi alanında önemli başarılara imza atmaktadır. Bizlere canlarını emanet eden hastalarımıza şifa bulmak için 7 gün 24 saat elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Türkiye’de sağlık sektörünün günümüzde geldiği noktada, hastanelerin üniversitelerle kol kola ilerlemesi artık bir zorunluluk olmuştur. Zira hızla büyüyen ve gelişen sağlık sektörünün en büyük sıkıntısı kalifiye çalışan bulmaktır. Bu nedenle üniversiteler ile işbirliklerinin hem hastanelerin hem de üniversitelerin gelişimine olan katkısına olan inancımızla biz de bu yönde adımlar atmaya başlayacağız. Güveni, saygınlığı ve hasta mahremiyetini temel ilke edinmiş, bu doğrultuda tüm çalışanları ile takım olarak çalışan, kurumsal kimliği ile öne çıkan, uluslararası alanda tıbbın ulaştığı en üst düzeydeki uygulamaları takip ederek, yurtiçinde ve yurtdışında sağlık kurumlarıyla hizmet gücünü birleştirip dünya standartlarında çağdaş sağlık hizmeti sunan bir kuruluş olmayı sürdüreceğiz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM